Черна вест! Почина обгорелият при взрива в „Стомана Индъстри“

Шлосерът Иван Симеонов Стефанов от радомирския квартал„Върба“, един от двамата пострадали работници в „Стомана индъстри“ при взрива в трета електропещ на пернишкия завод, е починал в УМБАЛСМ „Пирогов“. За кончината му потвърдиха от ръководството на пернишкия завод. Мъжът бе настанен в клиниката по изгаряния след тежкия инцидент в четвъртък миналата седмица със  75% изгаряния. Медиците от специализираната клиника се бориха дни за живота на радомиреца.

От ръководството на фирмата се съобщава:

„С дълбоко прискръбие Ви съобщаваме за смъртта на нашия колега Иван Стефанов, който вчера, 22.05.2017, почина в УМБАЛСМ „Пирогов“, София.

Ръководството и служителите на компанията изразяват най-голямото си съжаление за тази трагична загуба и изразяват своята непоколебима подкрепа и искрени съболезнования към близките на нашия колега. В момента основната ни грижа е да предоставим всяка възможна подкрепа на семейството на починалия ни колега.“

При тежка авария в четвъртък поради спукване на охладителен панел избухна трета електропещ, при което течен метал заля двама работника. Най-тежко е пострадал Иван, вторият пострадал Бойко Борисов е с 35% изгаряния и е на лечение в клиниката по изгаряния на „Пирогов“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене