Общински куклен театър – Благоевград с представления в детските ясли и градини

Актьорите от Общински куклен театър – Благоевград радват малчуганите с посещения в детски ясли и градини. С популярни образователни и интересни представления те усмихват децата и създават топли и запомнящи се емоции. Представлението „Приказка за Ох“ се игра в ДДЯ № 10 „Макове“, ДДЯ №2 „Радост“ и ДДЯ №9 „Лебедче“. Играта на актьорите Дияна Георгиева и Атанас Димитров се превърна в незабравим спектакъл.

Предстоящите посещения ще бъдат с постановката „Трите прасенца“, като актьорите Наталия Петкова, Десислава Чардаклиева и Виктор Кападжиев ще зарадват децата в ДГ №2 „Св. Богородица“, ДДЯ №5 „Конче Вихрогонче“, ДГ №6 „Щастливо детство“. Тя вече се игра в ДТ „Детелини“, където децата бяха възторжени от преразказаната приказка.

Постановката „Приказка за Ох“ е дело на режисьора Таня Михайлова, сценографията и куклите на Миглена Методиева, а музиката е на Георги Красимиров-Герасим.
Представлението „Трите прасенца“ е с режисьор-постановчик Галина Савова, сценографията и куклите са на Стефка Кювлиева, а музиката е на Георги Красимиров-Герасим.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене