Ново Ляски в шок! Уволниха Елена Ташкова!

Лидерът на Жени ГЕРБ – Благоевград Елена Ташкова от хаджидимовското село Ново Ляски е освободена от фонд „Земеделие“ днес в 17 часа.

Ташкова напуска Фонда завинаги, тъй като съкращават щата, който заема в регионалния техническия инспекторат /РТИ/, а заповедта за съкращение предполага, че тя не може да обжалва освобождаването си. Елена Ташкова бе назначена за главен експерт в РТИ, след като беше понижена от началник-отдел „Прилагане на схеми и мерки за подпомагане”.

За шефското място в отдела бе обявен конкурс. Независимо от  обидното и детрониране, напористата Ташкова  бе сред 5-имата кандидати, явили се на конкурса за старата и месторабота.

И въпреки, че бе ръководила отдела известно време ,тя не успя да се класира сред първите трима кандидати по резултат, и така шефският пост спечели В. Бошкилов.

Днешната заповед изненадала и самата нея, тъй като била на работното си място, когато пристигнали кадровици от Фонда в столицата и и съобщили неприятната новина. Ташкова не и кандидат депутат от ГЕРБ и направи завиден резултат. Почти цялото и родно село я подкрепи и сега съселяните са в шок от нейното уволнение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене