БСП с нова кампания „Солидарен Великден“

За поредна година Българската социалистическа партия ще проведе своята кампания „Солидарен Великден“. В инициативата  ще се включат както народните представители от БСП, така и младежите от Младежкото обединение, както и всички структури на партията в страната.

Кампанията има за цел да помогне на безработните, бедните, социално слабите, младите семейства и възрастните хора и да им даде лъч надежда за предстоящите светли празници.
По този повод лидерът Корнелия Нинова призова към проява на съпричастност, солидарност и човечност, особено в тези тежки времена на кризи и война. „Трябва да си помагаме един друг, защото това е истинският смисъл да си човек“, коментира Нинова.

Освен на най-нуждаещите се, тази инициатива има за цел да стимулира и да помогне на българското производство и производители, като се закупят продукти родно производство. По този начин ще се подпомогне и българският бизнес.

Благодарение на „Солидарен Великден“ през годините десетки хиляди социално слаби българи имаха своя достоен празник. Преди 3 години стартира за първи път кампанията, а след успешното ѝ провеждане,  тя стана ежегодна.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене