„Великденски заек с мустак“ отново помага на хора в нужда в Гоце Делчев и района

„Великденски заек с мустак“ за втора поредна година помага на семейства в нужда в Гоцеделчевско.

Благотворителната кампания има за цел да осигури великденската трапеза на близо 60 семейства, за да могат да посрещнат спокойно празника, както и да им дари повече усмивки, вяра и надежда. Тази година фокусът на мисията е основно върху осигуряването на хранителни продукти на хората в нужда от района на Гоце Делчев – главно семейства и самотни възрастни хора.

Всеки, който желае да подкрепи мисията, може да се свърже с организаторите и да достави хранителни продукти. Добротворците могат да подкрепят кампанията и като осигурят необходимите продукти от хранителните магазини, на които ще бъдат разположени колички с надпис “За мисия Великденски заек с мустак“. Броят на нуждаещите се от подкрепа расте – в момента семействата на които кампанията иска да помогне са вече 60, като голяма част от тях имат желание да започнат работа.

Ето какво казват младите организатори на благотворителната кампания:

Последните години ни показаха, че човек с човека живее и без човека е нищо… Затова нашата акция в помощ на семействата и децата в неравностойно положение в района на град Гоце Делчев продължава.

Целта на тази ни мисия е да осигурим хранителни продукти за повече от 40 семейства в нужда.

Ние вярваме, ча само ЗАЕДНО може да живеем в един по-добър свят! Ние вярваме, че светът е такъв, какъвто ние го създаваме! Ние вярваме, че всеки от нас има силата да промени средата около себе си!

Благодарим на всички вас, които втора поредна година отваряте сърцето си за онези в нужда!

Тази година хранителните продуктите ще се събират в периода 1-22 април. За повече информация не се колебайте да ни пишете или се свържете с нас на телефон 0884010992.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене