ВИДЕО: Ден след изборите герберът Асим Адемов с 400 гости вдигна сватба на красивата си дъщеря Сарие

444

Тежка сватба на дъщеря си вдигна в село Дъбница, община Гърмен, ден след изборите шестият в листата на ГЕРБ кандидат за народен представител Асим Адемов. 400 бяха гостите на щастливото събитие, като 100 от тях бяха от Турция, къде­то живее младоженецът.

Чаровната Саарие Адемова се врече във вярност на Мурад Комаров, който е родом от същото село Дъбница, но от 20 години живее с родителите си в петия по големина турски град Измит.

Любопитното е, че младо­женците планирали преди някол­ко месеца сватбата, като избра­ли датата 5 октомври. Заради съвпадението с изборния ден от­ложили с един ден щастливото събитие и празнуваха вчера/по­неделник/.

На сватбата на дъщерята на Асим Адемов присъстваха депу­татката от ГЕРБ Даниела Савеклиева и колегата й Георги Андо­нов, кметът на община Гърмен Минка Капитанова, както и чле­нове на много други партии. Два оркестъра се грижиха за нас­троението на гостите.

Фурор предизвика председа­телката на Жени ГЕРБ в община Гърмен Дани Ралева, която напра­ви минирецитал с песни на Лили Иванова. Черешката на тортата бе нейното изпълнение на песента на Лили – „Утеха“, но на турски език, на какъвто преди четиридесет го­дини я е изпяла най-добрата тур­ска певица – Сезен Аксу.

Вестник Струма“

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене