Кризата е тук! Модни магазини в Гоце Делчев обявяват фалит?

Докато се преструваме, че икономическият ужас, който се рее из Европа ще ни подмине тихомълком местният бизнес изпада в колапс. Първите модни търговци на град Гоце Делчев фомилия Бончеви очяви за продан магазините си. Обявлението за това е качено в няколко авторитетни сайта за продажба на имоти, като за продажба е обявен не само имотът но и самият бизнес. 

Предлагаме за продажба луксозно завършено търговско помещение, намиращо се на Бул. Гоце Делчев, близо до центъра на града. Помещението е 45 м2 и има статут на магазин. Има отделен санитарен възел. Също така има изградена вградена система за отопление тип касетъчни климатици. В магазина има готово оборудване, стелажи, които могат да се договорят допълнително, ако клиентът има нужда от тях.“ пише в платеното съообщение. Оставен е и телефон за връзка.
Фамилия Бончеви са първите частници, които вкараха град Гоце Делчев във висшата мода. С години централният им магазин с марката „Парушев“ обличаше неврокопчани за техните празници. Новината за фалитът им не е никак добра новина, коментират местните, а най – лошото е, че едва ли те ще бъдат единствени жертви на кризата, която се задава.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене