Поздравителен адрес на управителя на МБАЛ "Иван Скендеров" в Гоце Делчев д-р Петър Филибев по повод Световния ден на здравето и Деня на здравния работник

Управителят на болницата в Гоце Делчев д-р Петър Филибев: Благодаря Ви, колеги, че с всекидневните си усилия и работа затвърждавате доверието към медицинската професия

Поздравителен адрес на управителя на МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев д-р Петър Филибев по повод Световния ден на здравето и Деня на здравния работник.
Във времена на изпитания и трудности за пореден път доказахме с непоколебима решителност, че сме упование не само за нашите пациенти, но и за цялото общество.
С неуморен и високоспециализиран труд, с компетентност и всеотдайни грижи, доказахме, че сме стожери на най-ценното благо – човешкия живот.
Благодаря Ви, колеги, че с всекидневните си усилия и работа затвърждавате доверието към медицинската професия.
Пожелавам Ви здраве и сили, за да продължаваме да следваме своето призвавание – благородната професия, която сме избрали! Не спирайте да дарявате надежда на онези, които имат нужда от нея. И нека търпението и грижата към хората никога да не ни напускат.
Доктор Петър Филибев
Управител на МБАЛ Иван Скендеров ЕООД

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене