С „Не знаеш умора“ и „Мъжът на 60“ гоцеделчевският лекар д-р Г. Мегданов се отчете пред приятелите, поздравили го за юбилея

Известният гоцеделчевски лекар и основател на СДС в града д-р Георги Мегданов навърши 6 пълни десетилетия и започна деня си пред компютъра в опит да благодари поотделно на всеки познат и приятел, решил да го поздрави с юбилея.

По обяд обаче усилията му удариха на камък поради засилващата се лавина от честитки и стари купонджийски снимки с негово участие, които приятелите му изпратиха, за да му напомнят как са се веселили преди години /на снимките/.

Затова Мегданов избра контраатака – пусна два музикална клипа от любимите му песни, с които в аванс благодари на всички, които ще продължат да пишат този ден по стената му, за да му остане все пак време да се заеме и с посрещането на гостите. Оказа се, че една от най-любимите му песни е „Не знаеш умора“ на легендарната БГ група „Тангра“, изпятав далечната 1978 г., а другото е пълното с малко носталгия и много оптимизъм парче на Стефан Димитров „Мъжът на 60“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене