САНДАНСКИ ПОСРЕЩНА НАД 850 ТАНЦЬОРИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НА ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ НА SunDance Festival- Sandanski, Bulgaria

В рамките на два дни град Сандански бе домакин на най-новото танцово състезание в България – Sundance Festival. Два дни, изпълнени с красотата на танца в 10 танцови стила, 39 клуба и школи за танци от цяла България и над 230 танцови изпълнения, които изпълниха сцената на Спортна зала, Сандански с талантливи и прекрасни деца, юноши и младежи от различни краища на България.

Отличната организация на организаторите от Сдружение „Сънарт“, които с подкрепата на община Сандански и Спортната зала направиха изключителен танцов фестивал, които постави основите на събитие, което дълго ще бъде помнено!

Състезанието завърши освен с много награди и отлично представяне на всички местни групи и школи, и с много нови приятелства, емоции и незабравими спомени.
Всички награди на големите победители и наградата на община Сандански -специалната купа „Спартак“ бяха връчени от кмета на общината Атанас Стоянов, които не скри вълнението си от мащабността на фестивала и таланта на всички танцьори!

Поздравления за целия екип, всички участници и професионалното жури за събитието, което всички ще очакваме с нетърпение през 2023 година!
SunDance Festival- Sandanski, Bulgaria

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене