Радомирски деца показаха таланти на конкурса “Пролетно пробуждане”

Първи общински пролетен конкурс „Пролетно пробуждане“ събра в залата на Младежкия културно-информационен център „Европа“ в Радомир талантливи деца от общината. Шоуто бе организирано от Община Радомир, Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс и Младежки културно-информационен център „Европа“.

Сцената бе  пълна с таланти от различни области и всички се постараха да създадат настроение, много усмивки и да получат заслужени аплодисменти иот многобройната публика, изпълнила салона до краен предел. Гимнастички, певици, актьори, танцьори, бойни изкуства и самородни таланти паказаха таланта си и се бориха за наградите. За доброто настроение на гостите се погрижиха възпитаниците на Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс.

Сред публиката в салона бяха областният управител  Кирил Стоев, кметът на общината  Пламен Алексиев, представители от AQ Electric и Даймонт Секюрити.

За наградите помогна бизнесът от района, а  Сияна Ананиева и Даниел Георгиев спечелиха  специална награда на кмета, Антония Станкова  бе отличена със специална награда на AQ Electric AD, Яна Балканска спечели  специална награда на Даймонт Секюрити, а Александра Мариова – специалната награда на Столична община район „Банкя“. Награди в две възрастови групи бяха присъдени и на много от участниците в конкурса.

Община Радомир предвижда празник с подобен формат и за по-малките жители на общината.

КРОСИМИНА СТОИМЕНОВА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене