ПГ по МСС – Гоце Делчев събра наградите в Национално състезание ,,Млад фермер“

ПГ по МСС ,,Пейо Кр. Яворов“, град Гоце Делчев събра наградите в Националното състезание ,,Млад фермер“, регионален етап в град Садово.
Второто място отборно, естествено след любезните домакини, изпраща гоцеделчевската професионална гимназия в голямата надпревара в град Ямбол, а също и на международно състезание в Париж, Франция през февруари 2023 година.

Учениците от ПГ по МСС-Гоце Делчев получават и правото да бъдат студенти в Аграрен университет, гр. Пловдив без приемен изпит в избрана от тях специалност, участие като студенти в проект ,,Еразъм+“, настаняване в общежитие и др.

Училището награждава всички свои ученици, които имат призови награди с парични награди и (или) напълно безплатни шофьорски курсове в избрана от тях категория В или С, безплатна тридневна екскурзия и място в стената на славата в училището.

 

От ПГ по МСС „Пейо Кр. Яворов“ в Гоце Делчев изказват благодарност за учениците, техните родители и учители, домакините от ПССГ, гр. Садово, Аграрен университет, гр. Пловдив и отборите претенденти от областите Благоевград, София, Пловдив, Пазарджик, Смолян, Кюстендил.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене