Кмета на Белица от Сандански: Кметовете на България и Северна Македония имаме нужда един от друг, за да печелим европейските проекти в интерес на гражданите ни

Кметът на община Белица и член на УС – Радослав Ревански е един от инициаторите за организирането на първата междудържавна среща на местните власти.

„Много е хубаво, когато резултатът значително надскача очакванията“ – така кметът оцени първата междудържавна среща на местните власти, организирана от НСОРБ. „Като два братски народа можем да си говорим спокойно, имаме близки проблеми и общи очаквания.

Този мост между кметове на двете държави, който ние сме изградили, може да бъде пример за Европа. Имаме бъдеще да работим добре и в ЕС.“ Радослав Ревански подчерта, че гражданите на двете държави ясно осъзнават необходимостта от по-тесни контакти.

„Имаме нужда един от друг. Тази трансгранична програма има шанса да бъде една от първите, които ще скандират и това, да бъде успешна, зависи изцяло от нас“, обърна се той към своите колеги.

Кметът на община Белица и член на УС е един от инициаторите за организирането на първата междудържавна среща на местните власти.

Имаме нужда един от друг. 2 дни за контакти и прекрасни условия, за да помислим как можем да инвестираме европейските средства. Тази програма може да бъде една от първите, които да стартират това зависи от нас.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене