А ТЕЗИ КОИТО МУ ВЯРВАТ БЕЗУСЛОВНО ЕТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ЕДНА ОТ ЛЪЖИТЕ МУ ЧЕ САМО НА ЕДИН ЧОВЕК Е СПИРАЛ ВОДАТА! НЕ Е ЕДИН А 30 ЧОВЕКА

Ексклузивно! Кметът на Горно Дряново: Удря ме горската мафия! Взимах 8000 лева заплата….

Пингов беше издигнат за кмет от коалицията на Ахмед Башев - Ние гражданите!

Пингов беше издигнат за кмет от коалицията на Ахмед Башев – Ние гражданите!

Три месеца след като мълча и работи на тихия фронт, вчера кметът на гърмонското село Горно Дряново Ибрахим Пингов най – сетне излезе с лицето си и проговори. Направи го във фейсбук при това САМО СЛЕД ПУБЛИКАЦИИТЕ НА ТОП ПРЕСА! Замислете се – повтаряме – ПРАВИ ГО СЛЕД ПУБЛИКАЦИИТЕ НА ТОП ПРЕСА! 

Уважаеми читатели, във всеки спор има две страни. Схемата е позната в спора – едната страна плюе другата с цел да наложи своята „истина“ пред юридичедския или обществен съдник. Ние нямаме намерение да плюем кмета за да докажем тезата си. Ние не сме с кмета или срещу него! Ние търсим истината! Във свое видео обръщение във фейсбук кметът на Горно Дряново твърди, че е жертва на горската мафия – ако е така да го назовава с имена и факти, да го докаже и ние ще го подкрепим в битката. Твърди, че няма кариери, че е спирал водата само на този който той преценил щото било в интерес на селото. Пред камерата си на телефона кметът Пингов, се описва истински жив светец, нещо повече доказва че всичко „го прави“ за хората заявявайки че бил на 8000 лева заплата но се върнал и станал кмет за жълти стотинки за да се чувства полезен. Умиляващо! Точно в стил Ахмед Башев от която коалиция, той беше избран за кмет.

ВИДЕОТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК 

Сред внушенията, че сме „продажни“ или „най – продажни“, Пингов деликатно подминава един напълно доказуем факт – как тъстът му Молаали Кезимов Хаджиев от години е част от „мафията“, която сега го атакува. Отказва да отговори защо „каузата му“ да „спаси водата“ на селото съвпада с дърводобивните интереси на тъстът му? Все въпроси за които той трябва да даде отговор или да направи ново видео. Разбираме, че сълзилвият поглед и поведението на жертва са умел ход в случая. Така правеше Башев пред ивреме. Ни него го обичаха безумно, носеха г она ръце, но в последствие…. Какво стана?

Ние мислим че в този момент, трябва да превключи на решителност и смелост. Съобщи че го заплашват след статиите на Топ Преса, съобщи че е притискан от мафия и мутри, след статиите на Топ Преса … изобщо нещата взеха да се случват след Топ Преса. Преди това – тишина. Дали пък всички тези процеси, за които говори Пингов не са били заговор, а са чист  пазарлък от двете страни? Предстои да разберем. Дължат отговори и „мафията“ и „Пингов“.

П.п. – И след като твърдиш кмете, че сме „най – продажната“ медия, не е ли редно да признаеш колко пари плати за статиите в годините ни общо сътрудничество. ЕТО ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ТУК 

А ТЕЗИ КОИТО МУ ВЯРВАТ БЕЗУСЛОВНО ЕТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ЕДНА ОТ ЛЪЖИТЕ МУ ЧЕ САМО НА ЕДИН ЧОВЕК Е СПИРАЛ ВОДАТА! НЕ Е ЕДИН А 30 ЧОВЕКА! ЛЪЖЕ ДОКАЗАНО! А ВСЪЩНОСТ КОЙ ЗАКОН МУ ДАВА ПРАВО ДА СПИРА И ПУСКА ВОДА? ВОДОПРОВОДЪТ НЕГОВ ЛИ Е?

Спират водоподаването на близо 30 длъжници от гърменското село Горно Дряново, кметът И. Пингов: Не са плащали ни вода, ни смет от 10 години!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене