Баба Ванга предрекла съдбата на Путин

Западните медии, които се счита, че са по-здраво стъпили в реалността и фактите, обръщат внимание на Ванга, както и на Нострадамус, макар и с лек ироничен уклон към конспираторите, които вярват в тези ирационални пророчества. Конспиратори твърдят, че Баба Ванга е казала, че „Владимир“ ще е „Господар на света“. Ето какво пише британския Дейли Експрес:

Сляпата екстрасенска, за която се твърди, че е предсказала 11 септември, веднъж направила предсказание, което предполага, че руснак на име Владимир може да стане „Господар на света“, смятат конспиратори.

Баба Ванга умира в средата на 90-те, но през живота си дава много пророчества, някои от които са съпоставени със събития от реалния живот. Сега, когато руският президент продължава инвазията си в Украйна и заплашва с ядрена война, прозренията на мистика излязоха наяве отново.

Според BirminghamLive по време на среща с писателя Валентин Сидоров Баба Ванга казала: „Всичко ще се размрази като лед, само едно ще остане недокоснато – славата на Владимир, славата на Русия. „Твърде много ще бъдат пренесени в жертва. Никой не може да спре Русия. „Всичко ще бъде отстранено от неговия път и не само не ще бъде задържан, но и ще стане господар на света. Според Daily Post Баба Ванга е предрекла славно бъдеще на Русия по различен повод през живота си.

Българската ясновидка прогнозира, че Русия ще бъде единствената суперсила в света. Тя направила и смразяващо пророчество за използването на ядрени оръжия и Третата световна война. Експерти в руските държавни медии вече предупредиха за „универсална“ ядрена война, която може да излезе от конфликта в Украйна. В сряда заместник-посланикът на Русия в ООН Дмитрий Полянски отправи тревожна заплаха към западните държави.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене