Неповторим абитурентски бал организира ПГ по МСС в Гоце Делчев

Абитурентите изненадоха своя директор с икона на Богородица и тридневна Спа почивка.

Поредното доказателство, че ПГ по МСС ,,Пейо К. Яворов“, гр. Гоце Делчев е за пример стана факт и вчера. 87 зрелостници и обществеността на Гоце Делчев и региона останаха впечатлени от организираното от училището изпращане. Дворът на гимназията бе превърнат като сцена от Холивуд, където по невероятен начин беше съчетано миналото с бъдещето. Красивите абитуриенти бяха посрещнати с бурни аплодисменти от невиждана до сега многобройна публика. Под напътствията и закачките на промотър от училището на фона на подбрана българска музика абитуриентите танцуваха. Беше организиран конкурс за мис абитуриентка и мистър абитуриент. Заслужено наградите бяха спечелени от Амиде Чаушева и Янко Пунев, които получиха награди и купи. Випуск 2021 г. изненада своя директор Ангел Живков, като пред всички го определиха за най-добрия директор в България. Подариха му икона на Богородица, която да го пази, да пази неговото семейство и всички учители и ученици в любимото им училище. Другата изненада, която му направиха е тридневната Спа почивка в петзвезден хотел във Велинград. Абитуриентите, учителите и гостите се снимаха пред специално декорираната стена в училището, сядайки върху уникално кресло.

Празничната вечер продължи в комплекс ,,Родопски кът“ в с. Лещен, където в невероятната обстановка всички се чувстваха прекрасно. Бяха организирани игри, заря и томбола. Любезната домакиня Христина Атанасова предостави много награди, бутиково вино и скъпа картина от благоевградски художник, която се падна на Мартин Стаматов.

Училището беше подсигурило много награди за томболата, които предизвикваха огромна радост и забавления. Голямата награда, елитно каракачанско агне се падна на Исмаил Шмереков.

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене