Боята за яйца до 4,50 лв., великденската украса може да удари и стотачка

Боята за великденските яйца е на цени от 0,55 ст. до 4,50 лв. Празникът е след месец, но в магазините вече има най-разнообразни бои и аксесоари. Традиционните и най-масово използвани капсули са в опаковка от 6 цвята на цена от 0,55 лв. до 2 лв. Има и комплекти за писани яйца, който се продават на цени от 4,45 лв.

Най-скъпа е перлената боя, която придава сатенен отенък. По витрините има седефена боя с почти същия ефект, но цветовете стават по-матови. Опаковката е за 4,50, както и стигат за от 20 до 40 яйца, при по-големи количества ще трябва да се вземат две.

С глитерните писалки пък може да се рисува както върху боя, така и директно на натуралната черупка. Предлагат се в три цвята на цена от 3,89 лева. За желаещите да експериментират има шел лак и течна боя. А различните декоративни стикери са на цени между 2 и 3 лева.

Великденската украса е традиционна не само за празничната трапеза, но и за дома. Предлагат се украсени дървени яйца, които могат да се купят на цени от 2,50 до 4 лева. Пиленцето, кокошката и петелът също са част от украсата. Оцветени дървени фигурки са на цени 10 до 15 лева, в зависимост от големината.

Всякакви тематични купи, чинии и табли могат да се купят за 25 лв. и нагоре, до около 40 лева. Великденският заек също е в различни варианти – от керамична фигурка до плюшена играчка, естествено, с цени от десетина лева за първия до 50 лева за пухкав гигантски заек.

Така цялостната украса за посрещането на празника може да удари сумата от 100 лева

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене