СРАМ! Само четирима от лидерите на ГЕРБ В Пиринско коментираха ареста на Борисов! Другите са си легнали рано и си имат работа!

„Още в понеделник с колегите от българската делегация ще се съберем, за да обсъдим какво можем да направим. Със сигурност ще потърсим реакция от всички колеги. Вече са информирани и Манфред Вебер, и Антонио Лопес. Сигурен съм, че колегите са се свързали с председателя на ЕП.

Информацията за това, което се случва в България, вече е в световния обмен. Сигурен съм, че реакции ще има съвсем скоро, още в началото на следващата седмица. Това каза евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков след ареста на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов Той сметна, че зад акцията в Банкя стоят сегашните управляващи, съдейки по реакцията на премиера Кирил Петков. „Да чуем точно от него, че няма никой над закона е цинично, да не кажем нагло, след като той самият бе осъден от Конституционния съд за това, че е погазил Конституцията на България“, добави Новаков. По думите на Новаков не може да бъде направен паралел между действията в Банкя и тези в Румъния. „Не мога да направя паралели, освен с държави от Третия свят, Близкия изток – там, където не можеш да се справиш с опозицията, просто викаш полицията и ги затваряш. Това е, което се случи. Реакцията е мигновена, спонтанна и непринудена. Колеги от цяла България в момента се придвижват към София, за да изразят мнението си“, каза Новаков. С коментар по темата се включи и лидерът на ГЕРБ Банско Ал.Мацурев: Демокрацията и правовият ред умряха тази вечер в България! Подобна репресия срещу опозицията и нейния лидер са недопустими в страна-членка на ЕС! Приятели, добре сме дошли в 1944г.. Жалко!!!! Евродепутатът Асим Адемов написа на страницата си във Фейсбук : ОСТАВКАПродължаваме Промяната към светлия комунизъм! Тежка репресия от страна на милиционера Рашков! В своята тотална некадърност и безпомощност отвличат вниманието на хората с циркове! Който сее ветрове, ще жъне бури! ОСТАВКА!!! Кметът на Симитли Апостол Апостолов : Задържането е по заповед на главния европрокурор Лаура Кьовеши, ВЪПРЕКИ ЧЕ всички проекти са извършени със средства от националния бюджет, благодарение на БОЙКО БОРИСОВ. БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО, ОБЩИНА СИМИТЛИ Е ЕДНО ОТ НАЙ – ХУБАВИТЕ МЕСТА ЗА ЖИВЕЕНЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ! Бурна бе реакцията на симпатизантите и членовете на ГЕРБ ,които от снощи прииждат в столицата ,за да се включат в протеста срещу репресията днес от 9.00 часа пред сградата на Министерски съвет.

Странно наистина вече повече от 12 часа само четирима от лидерите на ГЕРБ в Пиринско реагираха и коментираха ареста на лидера си Бойко Борисов. Къде са другите в останалите 16 общини? Легнали са си рано? Или си имат работа? Къде са Савеклиева, Гошо Белята, Стоян от Сандански, Укев и пр…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене