Събирай разделно! Добавяй баркодове и печели награди с Eco Partners App!

Еко Партнърс стартира новата си кампания, свързана с мобилното приложение Eco Partners App!
До 31 март ползвателите му могат да добавят баркодове от пластмасови опаковки от напитки с обем до 3 л. в базата данни на приложението, като от компанията са предвидили награди за активните потребители.

При сканиране на баркода, върху която и да е опаковка, в приложението се получава информация относно материала на дадената опаковка, съответно и може ли тя да бъде изхвърлена в някой от цветните контейнери на ЕП – респективно, ако това е възможно, в кой точно.

За да е от още по-голяма полза за потребителите си, приложението си служи с локацията на устройството, от което се използва, за да изчисли къде може да бъде открит най-близкият контейнер на Еко Партнърс. В допълнение към това е предвидена възможност за подаването на сигнали за контейнерите.

Повишената информираност стои в основата на приложението, ето защо за всеки потребител е достъпен образователен гайд, който да напомня какво може и не може да се изхвърля в цветните контейнери, какви стъпки да бъдат изпълнени преди изхвърляне на дадената опаковка и къде.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене