Златни години! Бившият кмет на Гърмен Минка Капитанова кифлее в Дубай! Гласи се за партията на Стефан Янев!

Капитанова в Израел

Капитанова в Израел

Нея не я мислете! Бившият кмет на община Гърмен – Минка Капитанова се е отдала на своите златни години. Въпреки, че и приключи борсата от преди година и не работи никъде, ако не броим жалката заплата на общински съветник, след като сдаде поста на кмет госпожица Капитанова не е спряла да обикаля света. Само преди месец желазната лейди на гърменската политика се върна от десет дневно посещение в Дубай. 

Пред приятели Капитанова споделила, че спала в много престижен хотел, посетила доста ресторанти и опитала много кухни но най – впечатлена останала, след посещението в ресторанта на турският шеф готвач Бурак Йоздемир. „Светът е прекрасен…“ констатирала Капитанова. Годините след кметуването си тя отдала на пътуване. Приятелите и припомнят, че месеци преди да посети Дубай, Капитанова била в Израел, след това била на вояж в Италия…

Поведението и на богат бохем изобщо обаче не трябвало да се отчита, като отдалечаване от политиката. Ровейки из светският живот на една бивша кметица, Топ Преса попадна на информацията, че Капитанова готви своето голямо завръщане. Вече водила преговори с новата партия на Стефан Янев на която сама пожелала да стане лидер в родният и Дъбрен и община Гърмен.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене