ВИДЕО : Партии с противоположни идеологии се обединиха в общ протест в Гоце Делчев

Протест 1

В безпрецедентно единодействие различни партии и неправителствени организации се обединиха в Гоце Делчев в общ протест срещу пагубната за България енергийна политика на държавата

Протест 1

Протестът бе иницииран първоначално от местната структура на коалиция НФСБ – ВМРО, но спонтанно и изненадващо бяха подкрепени от БСП, Гражданско сдружение „Активна съветът“ и много граждани с противоположни политически виждания.

Протест

„Държавата трябва да преразгледа договорите с разпределителните дружества и трябва да направи така, че цената на тока да намалява, а не да се увеличава, защото просто българският народ вече няма какво да дава”, призова кандидат-депутатът от НФСБ-ВМРО, Кристина Попова.

Протест 4

„Има каузи, които са национални, които са извънпартийни и това е една такава кауза. Много хора са изправени пред оцеляване – не ни достигат средства за основните консумативи. Крайно време е българските партии да намерят път една към друга по основните проблеми на страната”, заяви Димитър Бояджиев от БСП – Младежи в Гоце Делчев.

Протест 5

„За пореден път държавната комисия – ДКЕВР търси начини и поводи да узакони беззаконието, което трае повече от 10 години, свързано с електроразпределителните дружества и плащането на електроразпределителните дружества”, заяви председателят на ОбС Сандански и кандидат-депутат на коалиция НФСБ-ВМРО, Атанас Стоянов.

Да се премахнат разпределителните дружества от България призова протестиращата гражданка Барие Тешовска.

Какво казаха още ораторите на протеста в Гоце Делчев, вижте във видеото!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене