Атина Баракова стартира кампания за даряване на бални рокли на момичета в затруднено финансово положение

Красавицата до скоро бе дясната ръка на омбудсмана на Благоевград, но преди 2 месеца роди първото си дете. Въпреки че вече е майка, тя не се отказва да организира прояви и да прави добро.

Ето какво написа Атина в личните си профили в социалните мрежи: „Скъпи приятели, сезонът на баловете е почти тук. Искам да подаря тази рокля на момиче, което няма финансова възможност да си закупи. Ако някой проявява интерес или познава такова момиче, нека се свърже с мен на лично съобщение. Разбира се момичето, на което ще бъде подарена роклята, ще остане анонимно. Бих искала да помогна, да изживее една незабравима вечер с много емоции. В тежката финансова криза, в която се намираме, от сърце бих искала да бъда полезна! Нека върнем доброто в света и да сбъднем нечия мечта!“

„Реших да подаря няколко рокли, подходящи за бал, тъй като знам колко е трудно да намериш красива рокля на достъпна цена. В трудния период, в който се намираме, все повече се увеличава броя на семействата без работа и доходи. Живеем във време, в което не знаем какво предстои да се случи. Знам колко е важно за една бъдеща абитуриентка да бъде красива на своя бал и да се чувства като принцеса. Всеки заслужава да има подобни прекрасни спомени от своя бал, но за жалост живеем във време, в което много деца не чакат своя бал с нетърпение, защото знаят, че не могат да си позволят подобни разходи. Ще бъда изключително щастлива да помогна!” – сподели тя пред Методи Байрактарски – зам.председател на редакционния съвет на Топ Преса .

Тя призовава всички завършили момичета, които повече няма да сложат своята бална рокля да направят същото. „Глупаво е толкова много рокли да събират прах в гардеробите, като могат да бъдат подарени на онези, които наистина се нуждаят от тях. Нищо не може да се сравни с чувството, което ще изпитат, виждайки усмивките на момичетата, които са ощастливили с дарението си!“ – смята тя.

Топ Преса пожелава на Атина късмет в кампанията и много успехи във всички бъдещи начинания!

Очаквайте интервю с Атина Баракова!

Този петък – 11 март!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене