С официална церемония и водосвет, отслужен лично от отец Павел, бе открит модерен медицински център “Вита (Vitae)” в Благоевград

Медицински център “Вита хен” отваря врати в Благоевград

С официална церемония и водосвет, отслужен лично от отец Павел, бе открит модерен медицински център “Вита (Vitae)” в Благоевград.

На събитието присъстваха собствениците Нина Чимева, Еторе Абруцини, Христо Тунчев, близки приятели и редица медицински лица, начело с управителя на лечебното заведение, многоуважавания специалист по обща и коремна хирургия д-р Николай Нешев.

Адрес: Благоевград, бул. “Св. Димитър Солунски”12, тел. 0898955277 Website: www.mcvitae.bg
Работно време: делнични дни – 9:00-20:00 ч.

Екипът на МЦ „Вита” е съставен от доказани в своето направление професионалисти, като д-р Стефан Николов -началник на Клиниката по неврохирургия към УМБАЛ „Св. Анна” – София, д-р Емил Хаджиев – съдов хирург и преподавател към катедра „Хирургия” – МУ – София, д-р Мустафа Узунов – гастроентеролог,  д-р Симона Симеонова – педиатър, д-р Трифон Вълков – инфекционист и главен асистент към Катедрата по инфекциозни и паразитни заболявания при МУ – София, д-р Николай Нешев и д-р Петър Гайдарски – обща и коремна хирургия, д-р Александър Илиев – началник на Второ отделение на Клиниката по ортопедия и травматология в УМБАЛ „Св. Анна“. Очаква се към екипа да се присъединят и специалисти по кардиология, неврология и др.

Вътрешното разположение и дизайн на помещенията позволяват максимална ефективност и целесъобразност на дейността, а кабинетите са обзаведени с уреди и апарати, съобразени с медицинския стандарт. Дружеството се очаква да работи с НЗОК за извършване на доболнична лекарска помощ по различни специалности, както и извършване на медицински изследвания по способа на образната диагностика и клиничните лабораторни изследвания. Служител на регистратура ще бъде на Ваше разположение за въпроси, записване на час и насочване към специализираните кабинети.

Новооткритата клиника е с площ от 130 кв.м. Обособени са четири кабинета, манипулационна, обезпечени с медицинска апаратура от най-висок клас. „Желанието ни е да предложим съвременна и качествена медицинска услуга в извънболничната помощ. Всеки пациент да получи индивидуално отношение, съчетано с много добра медицинска експертиза”, коментира Н.Чимева, акцентирайки на основните приоритети при работата на новия медицински център „Вита” /Vitae/. „Вярвам, че добрите медицински грижи се осигуряват от професионалисти, отлично оборудване, висок морал, голямо сърце, но и от добра локация”, подчерта още г-жа Чимева./struma.bg/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене