Силва Дончева: През следващите 30 години ще живеем в политически лунапарк

Астрологът с прогноза за геополитическата ситуация през следващите години пред Мариан Станков-Мон Дьо

Тази неделя пред Мариан Станков-Мон Дьо застава Силва Дончева. Историк по образование, последовател на Петър Дънов и астролог, който преди две години в интервю за NOVA предвиди в своя прогноза войната.

Нациите са изградени върху истории. Една такава ще разказват украинците

Не само в тези мрачни дни, а и в следващите десетилетия. Киев, който всички в бившия Съветски съюз наричаха „майката на руските градове“, днес е разглеждан от руската власт като лека жена, която се е продала на Запада. Така на 24 февруари тази година, в 5 сутринта, светът се събуди във война, която Русия започна в Украйна.

Украинският президент Володимир Зеленски отказа да бяга от Киев и поиска от Америка вместо превоз, боеприпаси. От Змийския остров – ключов за защитата на Черноморската граница на Украйна 13 украински войници казаха на руски военен кораб да „върви на майната си“. И народът на Украйна, който се опитва да спре руската инвазия с телата и животите си. Буквално! Светът се обединява, за да спаси Украйна, поставяйки Русия в пълна изолация. Гневът удари дори пазара на руска водка. Това е материалът, от който са изградени нациите. В дългосрочен план тези истории са нещо повече от танкове.

Последните години за човечеството бяха кутия пълна с изненади. Астролозите винаги са имали обяснение за събитията в наши дни. Някои не просто бяха прогнозирани, те се случиха реално.

„Имаме опасно движение на Марс, нещата могат да станат много по-агресивни. Най-лошият вариант е да имаме класическо военно противопоставяне на военни сили. Може да измислим 50 сценария и да се случи 60-ти. Трудно се предсказва, ситуацията е непредвидима”, добави тя.

Тя прогнозира, че ще има смяна на елитите към такива, които биха въвели все по-строг държавни уредби.

„Ние сме в свят, който започна на 12 януари 2020 година. Той е с хоризонт над 30 години. За тези години е бъдем сякаш в странен политически лунапарк. Нещата не са много нормални, алогични и абсурдни са. През две години ще ни слагат на различни въртележки”, каза още тя.

Цялото интервю гледайте във видеото.

https://www.vbox7.com/play:5a684f69ba

nova.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене