Костадин Гуцев: Това, че постигаме успехи не трябва да ни главозамайва

Костадин Гуцев

Радослав Моллов се завръща в „Пирин“ (Гоце Делчев) след повече от две години

Радослав Моллов бе картотекиран за „Пирин“ (Гоце Делчев). За него това е завръщане в клуба, където започна професионалната си кариера и изкара 7 сезона. След това не успя да намери място в тима и игра в продължение на 2 г. при съседите от „Места“ (Хаджидимово), преди да замине за Англия на гурбет. Иордан Боз-дански познава халфа от предишните си престои начело на гоцеделчевци. ‘Гой прецени актуалната му форма преди да даде окончателната си дума.

Очаква се той да бъде утре (четвъртък) в групата за срещата е „Вел-б’ьжд“ (Кюстендил), която заедно с останалите двубои от кръга на югозападната „В“ група бе преместена заради изборите за Народно събрание през уикенда. Не се очакват някакви сериозни промени в „Пирин“ за утрешния мач. Със сигурност нападението ще бъде водено от Благой Пасков, който бележи напоследък във всеки мач, като той ще бъде подпомаган от младия Христо Кирев, който също направи много добри мачове.

Подобно на наставника Йордан Боздански бе мнението и на изпълнителния директор на „Пирин“ Костадин Гуцев, според който отборът може да поднесе още добри изненади в представянето си тази година, въпреки, че не бяха малко тези, които предричаха не особено добро бъдеще на клуба през лятото. След принудителното му административно  изваждане от страна на БФС от професионалния футбол, напусна почти цял отбор заедно с резервите. „Основната задача пред нашите състезатели е победата във всеки мач и както неведнъж съм казвал, никой не е обременявал отбора, поставяйки му непременна цел влизане в по-горна група. Хубавото е, че независимо от негативните прогнози по наш адрес и всички други приказки, момчетата се развиват и се вижда, че се гради отбор. Това, че постигаме успсхи не трябва да ни главозамайва, а да ни амбицира още повече. Не трябва да си позволяваме да подценяваме никой противник, а в четвъртък да играем с нужния респект към „Велбъжд“, който показва добри игри от старта на първенството и винаги е бил марка в нашия футбол. Не трябва да забравяме, че има имиджа на един от най-непредвидимите отбори в групата и може да изненада неприятно всеки“ – коментира Костадин Гуцев.

Източник: Хроника

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене