Всеки участник от училището има право да представи една рисунка с техника по избор в срок до 31 март 2022 година

VIII СУ „Арсени Костенцев“ е първият участник в конкурса „Моят проект – мечта“ на Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Благоевград

VIII СУ „Арсени Костенцев“ се включиха в конкурса „Моят проект – мечта“, организиран от Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Благоевград. В конкурса участват ученици от първи до седми клас, като участието може да бъде групово или индивидуално. Първи участници в инициативата са учениците от VIII СУ „Арсени Костенцев“, като поетапно ще може да участват и други училища на територията на община Благоевград.

Всеки участник от училището има право да представи една рисунка с техника по избор в срок до 31 март 2022 година.

Целта на конкурса е да включи подрастващите в алтернативни дейности, развиващи техните заложби и таланти, формиране на целеустременост и хъс да преследват и постигат мечтите си.
„Моят проект – мечта“ е в изпълнение на програмите на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Община Благоевград за осъществяване на превенция чрез включване на подрастващите в дейности, свързани с изкуството.

Номинираните рисунки ще бъдат подредени в изложба.

*Снимката е илюстративна

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене