ОБЩИНА БАНСКО ВЗЕ УЧАСТИЕ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ТУРИСТИЧЕСКО ИЗЛОЖЕНИЕ „ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО”

Община Банско взе участие на националния щанд на България, организиран от Министерство на туризма в 38-то издание на Международното туристическо изложение „Ваканция и Спа Експо“. През 2022 година акцентът бе поставен върху мотото „Завръщане към нормалното“. След двете най-тежки години в историята на туризма в световен мащаб, в най-значимия международен форум в областта на туризма в България взеха участие повече от 110 изложители от цяла България, Гърция, Великобритания, Индия, Испания, Ирак, Монголия, Финландия и др., които представиха своя потенциал и атрактивни предложения в дните на изложението.

Програмата на изложението включваше изключително интересни събития, засягащи всички сектори на туристическата индустрия – новите технологии, защитата на компании и клиенти при кризи, проблемите с кадрите и професионалната подготовка, тенденциите при създаване на туристически продукти и много други.

Още от първия ден, интересът на посетителите беше изключително голям към деска на Община Банско. Ски-зоната беше във фокуса на посетителите, като едно от най-големите предимства на града.

Представени бяха възможностите за туризъм през цялата година. Основен интерес за посетилите деска на Община Банско представляваха условията за СПА, оздравителен и природен туризъм, предлагани в курорта и региона.
На изложенито за летния сезон Банско беше представен като топ-фестивална дестинация, като беше промотиран вече готовия летен афиш.
Изложението беше една успешна реклама на Банско като целогодишна туристическа дестинация.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене