Питаме Мамакажа обаче - защо община Благоевград ти извози безплатно отпадъците при ремонта на общинската баня, и защо тази баня със благословената минерална вода

Общински съветник от Благоевград с нова лъжлива акция – давал хотела си на бежанци от Украйна, а преди това лъга че ще го прави старчески дом и клиника за ковид болни!

Общинският съветник от община Благоевград Христо Ковачки – Мамакажа обещава да настани бежанци от Украйна в хотела си, а ние още чакаме обещанията му да го направи старчески дом и Ковид клиника да се случат. Злите езици твърдят, че бизкият до екс кмета Румен Томов – Ковачки е поставено лице на на партийното величие Причкапов, а на нас от Топ Преса ще ни е интересна позицията на стария кмет за войната в Украйна.
Питаме Мамакажа обаче – защо община Благоевград ти извози безплатно отпадъците при ремонта на общинската баня, и защо тази баня със благословената минерална вода, построена със доброволен труд и дарения от жителите на града е в пълна мръсотия? Защо ХЕИ услужливо си затваря очите, а басейна е място, където ромките си боядисват… Преди
да прави дарение на наистина изпадналите в беда украинци да направи дарение на възрастните благоевградчани давали дарения и доброволен труд за изграждането на банята, за да лекуват болните си стави безплатно. Това дарение наистина ще бъде искрено и безвъзмездно. СТИГА ПИАР АКЦИИ с очакване на тлъста печалба и популярност.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене