Танцьорка от Сапарево скритото оръжие на Югозапада в битката за най-желания ерген в държавата

Танцьорката Весела Сиракова от село Сапарево, община Сапарева баня, се очертава да е скритото оръжие на Югозапада в битката за сърцето на най-желания ерген в държавата, гребеца Виктор Стоянов, в новия тв формат „Ергенът”. Весела е част от внушителна група от 22 амазонки, които ще се борят за любовта на мачото.

Весела обича да експериментира с визията си, преди години е била брюнетка

Информацията за момичето е оскъдна, в отворения й профил в социалната мрежа за себе си е написала само, че е от Сапарево, необвързана, учила е в СОУ „Паисий Хилендарски” в Дупница, в момента е втора година студентка в специалност „Маркетинг” в УНСС и паралелно работи във Funky beat-Emo. Фамилията й има къща за гости в Сапарево, която носи името „Сиракова къща”.

Фамилната къща за гости

В оскъдните информации за Весела се споменава, че е танцьорка, но нищо по-конкретно. Поради тази тайнственост около личността й мнозина от феновете на реалити формата вече правят залози, че тя може да се окаже скритата лимонка. Сред по-известните участнички в шоуто са Дениз Хайрула, която нашумя като приятелка на плейбоя Христо Сираков, певицата Ева Георгиева, психоложката Александра Гърдева, Деница Дишкова, която се афишира като бивш акционер в ЦСКА, рускинята Виктория Капитонова, позната от „Мастър шеф”, Ния-Косара Георгиева, маркетинг специалист и др.

Ергенът Виктор Стоянов

ПЕТКО КАРАКОЛЕВ

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене