Конкурс за рисунка и плакат на тема „Свободна България“

Първо ОУ в гр. Гоце Делчев организира конкурс за рисунка и плакат на тема „Свободна България“. В конкурса се допускат за участници – ученици в училището, от 1-и до 7-и клас, разделени в две възрастови групи: 1-4 клас, 5-7 клас.

Изисквания за рисунка. Творбите трябва да отговарят на обявената тема „Свободна България”. Авторът надписва творбата си на гърба със следната точна информация: три имена и клас.Всеки ученик може да участва в конкурса само с една творба и тя трябва да бъде лична. Не се допускат колективни произведения. Творбите трябва да са оригинални. Не се приемат копия. Допустимият размер е от А4 до А3. Техника по избор. Не ламинирайте и не поставяйте произведението в рамка! До конкурса не се допускат триизмерни творби, както и апликации или инсталации. Не сгъвайте творбите! Творби, направени с графит или пастел, трябва да бъдат запечатани с “фиксиращ спрей”.

Изисквания за плакат. Плакатите трябва да отговарят на обявената тема „Свободна България”. Авторът надписва Плаката на гърба със следната точна информация: три имена и клас. Всеки ученик може да участва в конкурса само с един плакат и той трябва да бъде авторски. Не се допускат колективни плакати. Не се приемат копия. Допустимият размер е от А1 до А2. Техника по избор. Не сгъвайте плакатите! Творби, направени с графит или пастел, трябва да бъдат запечатани с “фиксиращ спрей”.

Победителите в конкурса ще бъдат наградени на 03.03.2022г., уточняват от училището.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене