В село Вълкосел  стане въпрос за него казват - Лиза Топовия и никой нямал представа че името на господин Топов за англичание е женско.

Математик от Вълкосел шашка с името на Английската кралица!

Учител от сатовчанското село Вълкосел шашка с името си. Елизабет Топов е човекът, който носи името на кралица Елизабет, показва и справка в гимназията в която господин Топов преподава математика.

До скоро пропадавателят, който е познат сред колегите и съселяните си като, хрисим и позитивен човек приемал закачката и асоциацията с името му положително но злобните и закачливите коментари са се засилили последно време, особено щом господин Топов решил да си направи профил в социалната мрежа фейсбук.

„Взеха да се шегуват с мен, че нося английско име на жена, че съм „английски благородник“ и се принудих да сменя името си на Мохамед“ споделя личната си драма пред репортер на Топ Преса господин Топов. Той не може да обясни, защо преди години семейството му решило да го именува точно с името „Елизабет“ но до скоро приемал всичко за напълно нормално и естевствено. На въпроса, как се се обръщали близките му до скоро, математикът отговоря скромно – Лиза. В село Вълкосел  стане въпрос за него казват – Лиза Топовия и никой нямал представа, че името на господин Топов за англичаните е женско. С появата на интернет и свободните соицални мрежи обаче, това име се превърнало в истинска тежест за човека. Ето и негативната страна на комуникацията в мрежата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене