Софка пее по гол тумбак в Благоевград

Певицата не се притеснява, че няма плочки на корема

Златен кръст грее на корема й 

Ромският славей се появи по анцуг на участие 

По гол тумбак и анцуг Софи Маринова се появи на участие в чалготека.

Фолкпевицата, за която няма невъзможни неща и не се притеснява от нищо и никого, въведе нова мода в изявите в нощните заведения. 46-годишната Софка шокира почитателите си в Благоевград, като заложи на сексапил в облеклото. Но за разлика от колежките си, които акцентират върху гърдите и дупетата си, Маринова реши да покаже нестандартна част от тялото си. Софи с гордост извади на преден план корема си. За по-голяма атракция върху него се появява огромен златен кръст, който допълнително засилва екзотичността на визията на изпълнителката.

С анцуг вероятно й е много удобно

С анцуг вероятно й е много удобно

Въпреки че не може да се похвали с плочки на корема и трудно може да бъде забелязана във фитнес залата, Софка не изглежда никак притеснена. Напротив, тя използва коремчето си, за да пресъздаде традиционните кючекчийски танци, които отлично подхождат на купонджийските й парчета.

Колоритната визия на Софи, която може да хвърли в тъча всяка жадна за слава фолкпевица, е допълнена от… анцуг. Обикновено чалга изпълнителките излизат по сцените на нощните заведения с елегантни рокли или шарени арт облекла, но за пръв път изпълнителка се появява с визия, която е по-подходяща за обиколки по писта на стадион. Видимо анцугът е марков е струва повече от анорак на пазара в Димитровград, но въпреки това изглежда някак неподходящо за заведение, коментират почитатели на чалга ритмите. Но както стана ясно, Маринова не се впечатлява какво мислят хората за нея и си прави каквото си иска.

На Софи не й пука за мнението на околните

На Софи не й пука за мнението на околните

За последно тя шокира феновете в края на миналата година, когато се появи в стил Елизабет Тейлър. Софи беше изпънала безкрайна очна линия, беше сложила рокля като на императрица и излезе да забавлява феновете си с хитовете си „Стари рани“, „Слънчице мое“ и други. Най-ярко впечатление вероятно заради блясъка правеше огромното количество злато, с което Маринова се беше накичила. Златна тиара, златни обици, златен гердан, златна гривна, златен часовник, златен пръстен… Колекцията й е наистина впечатляваща, а почитателите й неусетно си задават въпроса как Софка успява да издържи на тежестта на такова количество благороден метал.

С огромно количество злато по себе си ромският славей се появява не само на клубни участия, но и във всекидневието си.

В много области в страната има ограничение за работа на заведенията до 22 ч., но подобна забрана не съществува в Благоевград (ресторанти и клубове могат да работят само при капацитет от 50%), което означава, че Софка не нарушава закона. Това се случва с нейни колежки, които приемат изяви в София и Пловдив, но дискотеките продължават да работят, като обявяват, че това е техният протест срещу COVID ограниченията.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене