Ново начало за ДЮШ на Пирин (Благоевград)

С мисъл за обещаващо бъдеще и спомен за славното минало, ДЮШ на Пирин (Благоевград) тръгва по нов път. Целта пред новото ръководство е школата на „орлетата“ отново да се превърне в една от водещите в страната.

Академията, известна като „люпилня на таланти“ е дала редица кадри, които са се превърнали в легенди на българския футбол и са прославили Благоевград и страната ни по света.
Кметът на града – Илко Стоянов поставя развитието на школата като една от основните си цели в своя мандат.

Градоначалникът е дал пълен картбланш за действие на ръководството на академията в лицето на управителя на ОФК Пирин – Атанас Дафинов, с което гарантира увереност в своя избор на екип.

Новият директор на ДЮШ на Пирин Петър Карачоров ще се опита да внедри нова футболна философия, чрез която клубът да запазва най-перспективните си таланти и същевременно да ги развива и подготвя качествено за професионалния футбол. Поставените високи цели, ще изискват не само доста работа и усилия, но и време за изпълнение.
Изискванията към треньорите ще бъдат завишени, с цел тяхното израстване и подобрение на тренировъчния процес и усъвършенстването на младите играчи.

Правят се планове за значително подобрение на материална база чрез изграждането на нови терени в бъдеще. В близките дни на треньорите ще бъдат предоставени нови пособия за работа, чрез които да се спомогне за подобряване на работния процес.
Футболна академия Пирин разполага с 9 отбора в отделните възрастови групи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене