За броени часове се събра сумата от 70 000 евро за лечението на дъщерята на Сакалиев

Събрани са вече 70 000 евро, нужни за лечението на дъщерята на бившия футболист Стойко Сакалиев. По -рано в социалната мрежа той отправи апел за помощ и съобщи, че Любомира е диагностицирана с рядък вид рак. Средствата са необходими за лечение на момичето зад граница.

„Първо бих искал да изкажа огромната си благодарност към всички Вас – за моралната подкрепа и съпричаност в този наистина труден момент… Освен средствата, които всеки един отдели, за мен всъщност тази положителна енергия, която изпратихте към дъщеря ми, е най-важна!
За по-малко от 24 часа парите, които са необходими за лечението, на този етап са вече събрани! Бих искал да преустановя събирането на средства!

Утре ще приложа извлечение от банковата сметка за пълна прозрачност . Също така ще добавя и баланса от сметката в болницата.”, информира Сакалиев, който получи вълна от съпричастност в този тежък момент. Потресени от новината за болестта на Любомира бяха днес и жителите на самоковското село Говедарци, от където е родът на футболиста. В селото обмисляха и провеждането на благотворителна акция.

Роднини съобщиха, че Любомира е завършила средно образование с пълно отличие, записала е да учи журналистика в Корея. През септември е претърпяла операция за премахване на бъбрек. В последните месеци е била на лечение заради болестта.
Сакалиев информира, че дъщеря му страда от синовиален сарком. Предстои й химиотерапия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене