Пернишката „Топлофикация“ с нов директор

Изпълнителният директор на “Топлофикация Перник” е сменен. Мястото на еколога Ясен Кацаров, който беше изпълнителен директор на пернишкото дружество малко повече от година, е заето от един от членовете на Борда на директорите.

Новият директор на „Топлофикация Перник“ е  инж. Чавдар Стойнев, той е дипломиран инженер с 16 години стаж в дружеството.

През 2006 година инж. Чавдар Стойнев е завършил специалност „Топло-ядрена енергетика“ в Технически университет София и още същата година се е присъединил към екипа на „Топлофикация Перник”, където е преминала и цялата му трудова кариера. През 2008 година инж. Чавдар Стойнев е получил диплома за магистър по специалността „Топлоенергетика“ в същия вуз.

Инж. Стойнев е започнал първоначално работа като помощник оператор парогенератори“ в „Топлофикация Перник”, след това е заел последователно позициите инженер по автоматизация на производството, началник цех „Парогенератори“, дежурен инженер, главен механик, главен енергетик, заместник изпълнителен директор „Експлоатация”, член на Борда на директорите, докато не стига и до най-високата позиция, която заема в момента.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене