Романтичната двойка Таня Янева и Крум Томчев спечели титлата „Мис и Мистър Здраве ТриМодел“

Романтичната двойка Таня Янева и Крум Томчев от Гоце Делчев спечели титлата „Мис и Мистър Здраве ТриМодел“ е за.

Фото-Конкурсът Мис / Мистър Здраве ТриМодел за януари приключи с много интересна надпревара между участниците. Крум и Таня получиха огромна подкрепа и заслужено техният резултат е първи в генералното класиране.

„Благодарим, Ви приятели! Благодарим, че ни подкрепихте в гласуването за Мис и Мистър Здраве. Благодарим Ви, за милите думи!“ казват развълнувани шампионите Таня и Крум. Двойката споделя своята уникална история:

„Ние сме Крум Томчев и Таня Янева от гр. Гоце Делчев.

Преди пътищата ни да се пресекат и двамата сме били вдъхновявани от спорта. За времето, от когато сме заедно, успяхме да организираме няколко интересни и различни спортни състезания, да разработим успешен фитнес бизнес и да постигнем високи спортни постижения. През 2021г. станахме петкратно Републикански Шампион и Вицешампион на България. Като връх на постиженията ни са два Бронзови медала на Световно състезание във Валенсия, Испания по Натурален културизъм и извеждането на България в топ 3 в света.

А най-красивия момент в живота ни бе предложението за брак на световната сцена, на самото състезание.

Общата ни мисия е да помагаме на хора, със заседнал начин на живот, като им показваме магията на спорта. Плюс, че балансирания и натурален начин на живот е възможен на всяка възраст.

Усмихнете се на живота, чрез спорт!“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене