Потвърди се информацията ни! Шофьорът на БВМ-то, помело 17г. Виктория, бил дрогиран! Ще влезе в затвора за смъртта и

Реджеп А. -Реджи от Хвостяне, е шофьорът на БМВ-то, помело 17 годишната Виктория на пътя Хвостяне-Дъбница.

Бил е дрогиран и шофирал с над 100 километра в час, установило полицейското разследване. Заедно с тримата си приятели е пътувал към Дъбница, според запознати. При ареста им и четиримата били неадекватни да дават каквито и да е било обяснения.

Тази вечер Реджеп и компанията му ще бъдат подложени на детектор на лъжата, за да се провери казват ли истината за пътното произшествие. Според тях не видели момичето, което частично се било показало от друга кола, чийто фарове ги заслепили.

Факт е, че Виктория наистина е правила опит да скочи от колата на бившия си приятел, но той я дърпал за краката на вътре в автомобила. По време на тази борба е минало БМВ-то и буквално отнесло Виктория. Приятелят и се уплашил и избягал, арестуван е днес на обяд. Реджеп е с условна присъда, затова положението му е много сериозно, ще влезе в затвора. Каква отговорност ще понесат останалите пътници в автомобила е неясно.

Приятелят на Виктория също ще бъде подведен под отговорност, тъй като преди да загине, я пребил жестоко. Трагедията е най-коментираната тема в района на Гоце Делчев. Нелепата смърт на едно 17 годишно момиче потресе хората. В село Хвостяне има засилено полицейско присъствие.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене