Ето ви как се прави бизнес! Докато в България търговците искат по двадесет стотинки за торбичка, пет лева за тоалетна и слагат надценка над надценката, в Одрин и се показва как се прави... 

Бизнесмени за пример! Търговците в Одрин ще плащат PCR тестовете на клиенти от България

Търговците в Одрин ще поемат цената на PCR тестовете на клиентите от България при покупки в размер над 1000 турски лири (129 лева), съобщава турският телевизионен канал НТВ.

Търговците в града са предприели тази кампания заради отлива на клиенти от България след въвеждането от българските власти на изискване за представяне на PCR тест при връщането в България, споделя Ахмет Езер, търговец от Одрин. Той посочва, че преди въвеждане на изискването български граждани масово са посещавали Одрин и специално пазара Улус, предаде БТА.

Мехмет Йълдъръм, търговец от пазара, казва, че преди влизането в сила на изискването за PCR тест, българските граждани са били 99 процента от клиентите на пазара. Той добавя, че сега пазарът е останал празен след отлива на посетителите от България.

Ето ви как се прави бизнес! Докато в България търговците искат по двадесет стотинки за торбичка, пет лева за тоалетна и слагат надценка над надценката, в Одрин и се показва как се прави…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене