MENTOR РЕСТАРТ!

Отвори отново врати напълно реновирания и развит хотел „Mentor Resort“, намиращ се в село Гайтаниново, община Хаджидимово. Пълен и невиждан рестарт! Хотелът вече е част от истинска иновация в туристическият бранш, съчетаващ в себе си финансовата допустимост за всеки, който търси релакс и анти – стрес почивка и условията на мега лукса. Убедете се сами.

От няколко дни истинското бижу в туризма отвори врати в югозападна България и предлага на своите клиенти, неповторими условия за почивка, кухня с изтънчен традиционен вкус, в която качествената храна е издигната в култ, невероятни СПА услуги и истински уют, съчетан с визията на дивата природа, топлината на камък и дърво, чистотата на планинската вода… Премете тази оферта, не само за добра идея да си „откраднете“ време за вас и семейството си, приемете тази оферта и като идеален начин за пречистване на тялото и душата си с уникалните услуги които предлага супер модерният СПА – център на „Mentor Resort“, село Гайтаниново. Време е да помислите за вашето здраве, да рестартирате психиката и да се насладите на лукса… За любителите на силните усещания хотелът предлага и антрацитни и забавления. Също така можете да докажете себе си в едно екшън „Офроуд“ изживяване… Вие преценявате, а изборът вече сте го направили – „Mentor Resort“, село Гайтаниново е с отворени врати за Вас.

Само сега! Специално за всички читатели на Топ Преса! Най-подходящото място за почивка, в полите на Пирин планина – планински SPA комплекс Mentor Resort, с Гайтаниново, предлага настаняване в стая Делукс или апартаменти с една спалня, камина в хола и вана в банята, с включени всички консумативи на специална цена.
Разходки из околността или в нашия зоокът също ще подействат успокояващо и зареждащо с много позитивни емоции.

👉Проверете за свободни дати и направeте своята резервация бързо и лесно, като посетите сайта ни https://resortmentor.com/

или позвъните на 075 202 222

👉Намерете най-прекия път до нас, като последвате линка bit.ly/3ogyErM

или като прочетете повече „ЗА НАС“ в сайта ни.

с. Гайтаниново, ул. Стадиона
Очакваме Ви!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене