ТОП 4 На Най – желани стилове за баня

Тенденциите в ремоделирането потвърждават, че собствениците на жилища избират да променят съществуващите си домове, вместо да се преместят в нов дом, когато старият вече не отговаря на нуждите им.

Тъй като все повече собственици на жилища предпочитат да останат в дома си, те също са по- загрижени за подобряване на външния вид и усещането в банята. Така, че не е изненада, че баните оглавяват списъка като стая №1, която притежателите на собствени жилища ще преустроят през следващите 2 години.

Ако вие сте един от тези собственици, ние подбрахме някои актуални съвети за ремоделиране на баня, за да ви помогнем с планирането, така, че да успеете да персонализирате и създадете най- добрия дизайн спрямо вашите нужди.

Избери своя стил

Избирайки какъв стил баня желаете е единствената най – важна стъпка към инициирането на вашия проект.

За някои е подходящо да продължите със същият дизайн, който е в останалата част от дома ви. Според други можете да създадете нов декор за новото ви пространство. Част от най- популярните дизайни за баня днес, включват:

Провинциално бягство

Провинциалното изглежда никога не остарява. От индустриални тавански помещения до планински места за бягство, ще откриете провинциална сантименталност в регенерираната дървена настилка по стените, приспособленията от ковано желязо, хавлиените пръстени и осветление и мивките от сапунен камък. Добавете към това салонни врати към тоалетната и ще получите перфектната селска баня.

Съвременно чудо

Бялата и сива цветова схема продължава да оглавява интериорния декор в класацията по популярност. Добавете към това модерно осветление, свободно стоящи мивки с пиедестал и хромирани детайли за перфектната модерна баня.

Френски кънтри украшения

Френският кънтри дизайн е формален, интимен и женствен. Нищо не показва женствеността, както сложни дизайни на цветя върху тапет. Традиционният бял фон е украсен от нотки на синьо. Декоративен попилей виси от сводест таван, като доказва, колко детайли в изработката са вложени във френския дизайн за баня.

Традиционна баня

Традиционната баня винаги е била модерна и винаги ще бъде. Тя е семпла и може лесно да пасне с почти всеки дом, без значение от стила на другите стаи. Често обзавеждането за този тип бани може да бъде намерено на много добра цена, което е плюс за домакинствата с по-малък бюджет.

Намирането на правилните аксесоари за баня, никога не е било по – лесно. Със сайтове като Bania DeLuxe може да намерите луксозни модели и множество мебели за баня в различни стилове.

Избраният от вас стил ще ви помогне при избора на кранове, осветителни тела, дизайн на шкафовете и други.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене