5 идеи за екосъобразни корпоративни подаръци

През последните години, темата опазване на околната среда става все по-актуална и коментирана. За да можем да живеем в един по-чист свят е необходимо всеки от нас да предприеме малка крачка към това да замърсяваме планетата по-малко, да се грижим за заобикалящата ни природа и да консумиране с внимание. Можем да разпространим и идеята с хората около нас, като започнем от работното място. Корпоративните подаръци са често срещани в бизнес средите, което предлага чудесен шанс да зарадваме колега, клиенти или партньор с еко тефтер или друг биологично чист продукт.

В тази статия ще разгледаме какво се има предвид под екологични продукти и ще споделим с вас няколко идеи за екосъобразни корпоративни подаръци.

Какво представляват екологичните продукти?

В днешно време, изборът на “еко” продукти е изключително популярен и предпочитан. Поднасяйки екологичен подарък на работното място ясно демонстрира вашата подкрепа към опазването на околната среда и вашия избор на устойчиви или рециклирани материали. Няколко примера за екологични продукти са:

  • Първични материали, като хартия, бамбук, корк, коноп, органичен памук, стъкло и други.
  • Рециклирани материали
  • Продукти, които могат бързо да бъдат подложени на екологично чиста преработка
  • Продукти, предназначени за многократна употреба

След като вече сте запознати с екологичните продукти, то вероятно вече имате няколко идеи. Ако вдъхновението не е било достатъчно, нека споделим и нашите топ предложения за екологични корпоративни подаръци.

Еко тефтер

Първият уникален корпоративен подарък в списъка ни с офис подаръци е еко тефтер. Тефтерът е сред най-ценните елементи на всеки работен процес, тъй като служи за запаметяване на важна информация, важни дати и срещи, телефонни номера бележки и още куп ключови неща. Подарете еко тефтер с твърда корица от корк и позволете на вашите колеги или клиенти да се насладят на практичност в ежедневието в синхрон с природата.

Брандиран хартиен химикал

Трудно е да се си представим корпоративна среда без употребата на химикал. Един страхотен начин да изненадате вашите партньори, колеги или клиенти е като им подарите хартиен химикал, брандиран с логото на вашата фирма. Това е траен сувенир, който може да бъде тълкуван като символ на  стабилни бизнес отношения, а и да влезе в употреба при необходимост.

Брандирани тениски от рециклиран памук

Рециклираният памук е още един начин да внесем екосъобразност в ежедневието и да направим подарък, поднесен със смисъл и внимание към околната среда. Брандирайте индивидуална тениска с името на получателя, логото на вашия бранд или пък мотивиращо изречение или известен цитат. Ако пък искате да зарадвате цял отдел от вашата фирма или да изпратите изненади за вашите клиенти, можете да създадете голямо количество еко тениски с принт по вас избор.

Колонки от бамбук

Макар и по-скъп подарък, ако искате да предложите наистина нещо уникално на хората от вашата работна среда и да им напомните за важността от опазването на околната среда, то колонките от бамбук за чудесен избор. Те могат да бъдат в малък или голям размер и също подлежат на персонализация.

Брандирана стъклена бутилка за вода

Консумацията на достатъчно количество вода през деня е от ключово значение за нашето здраве. Често, по време на хаотичното и забързано ежедневие на работа, ние забравяме да пием вода, което може да доведе до сериозни последици. Един страхотен подарък за вашите клиенти, колеги или партньори е брандирана стъклена бутилка за вода с логото на фирмата или друг, персонализиран принт. Този подарък е чудесен декор за работното бюро и би влязъл в чудесна употреба.

Истината е, че бъдещето зависи от стъпките, които предприемаме днес. Не губете повече време и започнете да консумирате с внимание още сега. Надяваме се тази статия да ви е вдъхновила да направите красив, полезен и съобразен с природата еко подарък на работното място при следващ повод и да мотивирате хората около вас да следват този пример в бъдеще.

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Start typing and press Enter to search