Миналият месец плахит 9000 лева за ток, при положение, че с години плащах около 3000. И на фона на цялот отова оскъпяване накрая получавм -. нов удар.

Скандално! Шеф Тони Мълчанков: Ще ме компенсира ли ЧЕЗ, че днес остави бизнеса ми без ток, а им платих 9000 лева за месец?

„Днес в моята фирма десет човека стоят без работа, но аз ще им платя за това. Поръчки за над три хиляди лева днес не бяха изпълнени, за което пак ще платя аз. А вината е в ЧЕЗ и по-специално – местното им поделение.“ С тази скандална констатация се обърна към нас един от най-добрите шеф готвачи и майстори сладкари на Гоце Делчев – Тони Мълчанков.

 

Той е управител на база за производство на сладкарски изделия и днес, заедно с други предприемачи, е бил оставен без електрозахранване заради авария на ЧЕЗ. „Първоначално съобщиха, че за час или два няма да има ток, заради ремонта на кръговото кръстовище. Тези час – два станаха девет часа. Хората ми стоят, няма ток, имам поръчки за печива  и не можах да ги изпълня. Това означава, освен финансови загуби, и недоволни клиенти, които трудно ще се върнат отново. Чрез Топ Преса питам ЧЕЗ кой ще ме компенсира? Аз съм техен корпоративен клиент. Миналия месец плахих 9000 лева за ток, при положение, че с години плащах около 3000. И на фона на цялот отова оскъпяване накрая получавм -. нов удар. Ток няма и не по моя вина. Питам кой и как ще ме компенсира?“ изплака Мълчанков пред наш репортер.

Топ Преса опита да получи становище от националният телефон на ЧЕЗ в страната, от там обещаха проверка. В момента в който получим тяхното становище ще го публикуваме и него. Ненормално и садистично е по този начин да се мачка мчалкият и сдредният бизнес. Време е някой да поеме отговорност за подобни финансови удари по бизнеса.  

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене