Вой на тежки машини събуди Петрич: Строители окичиха камионите си с надписи „Вельо доказа, че не може“ „Хр. Георгиев-вън от общината“

news6666(47)С рев на клаксони протестиращи минаха под прозорците на общинската управа

Строителните фирми в Петрич проведоха протестното си шествие днес, тежки машини обкръжиха рано сутринта общинска администрация, спряха за малко и след това се оттеглиха. Надписите върху камионите им бяха категорични нападки срещу кмета Вельо Илиев и заместникът му Хр. Георгиев „Вельо доказа, че не може “ Христо Георгиев вън от общината“ „Искаме работа“? Това бяха част от скандалните надписи окичили колоната от камиони и строителни машини. Това е само началото на протестните действия, казаха за Struma.com организаторите от сдружението настроителите в Петрич.

Няма да спрем дотук и трябва да се сложи край на безобразието, само определени фирми да вземат общинските поръчки, другите сме изолирани, казват собствениците на фирми. Случаят с протеста в Петрич вероятно ще предизвика проверка на общинска администрация и начина, по който са определяни фирмите за определени общински поръчки.

_thumb

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене