Ловните дрехи АПОЛО произведени в Гоце Делчев – най – предпочитани от ловците!

Обществен форум – класация в сайта www.nalov.com определени ловните дрехи АПОЛО, които се шият в град Гоце Делчев за най – предпочитаните сред ловците.

„Aполо“ е българска компания, създадена през 1994 г. Компанията е водещ производител на високотехнологични облекла. Серията ловни облекла, са създадени с помощта на професионални ловци и горски служители с многогодишен опит. Материите и конструкцията следват функцията, като целта е пълна свобода, комфорт при всякакви метерологични условия и елегантен дизайн. “ За мен,най добрите дрехи на прилични цени на Българския пазар. Ползвам ги от години и се надявам и за в бъдеще да ги ползвам все така успешно. Поздравления за Фирмата. създавайте все повече нови модели…“ пише един от участниците във форума на сайта nalov.com. Много добро качество на добра цена. Ползвам ги и са много добри. Кройка перфектна,дишат на 100% , не пропускат вода и няма студ.Все пак колеги здравето ни е по важно от всичко…“, проявава загриженост друг участник в класацията.

„Втори сезон ползвам модела ….. мисля, че се казва „Браун“. С Гор-Текс мембрана. Kомплект шуба, панталон и качулка. Като цяло съм доволен и не съжалявам, че ги взех. Тази година на два пъти ме валя страхотен дъжд, единя път цял ден – не пропуснаха. Това което ми харесва най-много е че плата е много здрав. Доста съм се завирал по къпинаци, шипки и други бодили – не закача, не се къса. Проблеми с копчетата не съм имал. Пази от вятър. Топли, въпреки че моделът е тънък и лек. Термо бельо + лек полар + шубата и термо бельо + панталона са напълно достатъчни и за -15 градуса (дори и след интензивно ходене и съответно потене преди пусията“, споделя мнението си организаторът на форума Красимир Стоянов. По негови данни одобрението на дрехи АПОЛО минават над деветдесет процента според участниците във форума на nalov.com, което е повече от признание. 

„Аполо“ разполага със собствени шивашки фабрики, развоен център, логистична база, магазини. В момента за компанията постоянно работят над 170 висококвалифицирани специалисти и още над 500 са временно наети. Една от водещите им фабрики се намира в град Гоце Делчев, където се шият въпросните ловни дрехи.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене