Барбарита Събева: Предлагаха ми да стана проститутка!

Barbarita-3

Барбарита, разкажи ни нещо повече за себе си?
– Казвам се Борислава Събева, приятелите ми наричат Барбарита. На 28 години, неомъжена – свободна девойка 😉 Ха – Ха. Нямам деца, въпреки, че имаше слухове, че съм била бременна. Завършила съм СОУИЧЕ „Св. Климент Охридски“ – гр. Благоевград, с изучаване на английски и руски език. Студентка бях в София, бакалавър – Финанси, а сега съм магистратура – Счетоводство и контрол във Висше училище по застраховане и финанси.

Очакваш ли да работиш нещо в тази сфера?
– Да, имам такива планове да се занимавам с това. Счетоводство и одит…

Да кажем нещо и за сегашната ти работа?
– Сега работя, като козметичка в “Дамски Фитнес Център 7” в кв. Струмсто, Благоевград. Тук предлагаме: Процедури за отслабване, за подмладяване, фото епилация, кола маска…

Ние разбрахме, че тук има и един уникален уред. Единствения в Югозападна България, разкажи ни нещо повече за него. Наистина ли прави чудеса?
– Криолиполиза, страхотен уред… Криолиполизата е технология, която се използва от 2008 година, а в България от края на 2012 год. Това е неоперативна процедура, която ефективно премахва мазнините от „трудни“ за сваляне области на тялото. Тя е най-ефективна за премахване на мазнини от корем, паласки, бричове и бедра.

Как работи този уред и има ли болка по време на процедурите?
– При процедурата постепенно се намалява температурата на третирания участък, за да не се предизвиква шоково състояние на тъканите, така дискомфортът е сведен до минимум. Когато се достигне температура 0 градуса се постига анестезиране на кожата и пациентът не усеща нищо. Вакуумът, който захваща кожната гънка, също не предизвиква болка, а приложената върху кожата специална защитна мембрана допълнително я предпазва. Ниската температура предизвиква разпадането на мастните клетки и тяхното постепенно извеждане от организма, чрез естествените метаболитни процеси в тялото.

Barbarita

Barbarita-2

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене