Топ Преса се присъединява към пожеланията и от сърце им желааем да бъдат щастливи, да имат много деца и тях да възпитат в духа на българщината и традициите. 

Каратист от Гоце Делчев предложи брак на любимата си в народна носия!

Шампионът по карате Иван Праматаров – състезател на клуб по карате “Киокушин Ронин” в Гоце Делчев предизвика уникалин фурор с предложението си за брак към своята любима. По стар български стил каратистът, поиска ръката на любимата си Гергана сред килим от рози, свещи, много романтика, а чарът на цялата тази тяхна приказка беше фактът че и двамата са облечени в народни носии. Адмирации за идеята! Наистина ни стоплиха душата. Снимката им качена в социалните мрежи получи хиляди харесвания и стотици комептари, в които хората пожелават здраве и щастие на младото семейство. Топ Преса се присъединява към пожеланията и от сърце им желааем да бъдат щастливи, да имат много деца и тях да възпитат в духа на българщината и традициите.

Иван Праматаров е роден на 2 март 1993 г. в Гоце Делчев. Тренира карате от много години и до момента е спечелил редица отличия на състезания в страната и чужбина. Сред тях – първо място на международен турнир в Румъния, първи, втори и трети места на републикански и национални първенства в страната през различните години. През 2015 година Иван Праматаров спечели трето място на Национално първенство за мъже и жени – кумите и ката – в София.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене