Доктор Иван Стаменов остро: Та нали бяхте същите, които затваряха детските консултации и спираха плановите имунизации по време на грипна епидемия?! Или не бяхте??

Та нали бяхте същите, които затваряха детските консултации и спираха плановите имунизации по време на грипна епидемия?! Или не бяхте?? Вие, които сте толкова загрижени за мен, ама толкова загрижени, че вашите полицаи дори ме „заловиха“ без маска пред Костенския водопад /нищо, че бях единствения в района/ и строго /но справедливо/ ме върнаха до колата, за да си поставя маска според изискванията.

Вие, дето сте толкова загрижени за мен, че не позволявате да вляза да си купя дори пирони без сертификат, толкова загрижени, че без сертификат не ми позволихте да работя, тоест да живея, а в същото време ме оставихте с голи ръце срещу „ужасяващата“ ежедневна опасност и без да ме компенсирате с нищо за две годишната работа с болни от „смъртоносната“ зараза. Вие, които сте толкова загрижени за хората, че спирате дори нуждаещите се от операция, а пък онези по отдалечените селца сте оставили на произвола на съдбата, Вие, дето, странно защо, в същото това време изобщо не изисквате сетрификат на сновящите по коридорите на поликлиниките и дори пришпорвате родителите да водят точно в този момент бебетата за имунизации, като по този начин пренебрегвате правилата, създадени от самите вас!? Та нали бяхте същите, които спираха плановите имунизации и работата на детските консултации по време на грипна епидемия?! Или не бяхте??

Д-р Стаменов е роден в Гоце Делчев с корени от кинтното село Делчево,  педиатър-неонатолог с над 20 годишен опит в консултирането и лечението на бебета и деца. Работил е към Детска клиника в ІІ Градска болница, като микропедиатър в ПСАГБАЛ „Св. София”, в Окръжна болница – Благоевград и др. Има завършен курс по абдоминална ехография в педиатрията.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене