Популярен медиен боец срещу COVID-19 лъсна в шокираща снимка! Вижте кадъра (18+)

Популярният медиен образ д-р Аспарух Илиев лъсна в шокира снимка, на която позира гол, прикрил половите си части с голям грозд. Потресаващият кадър е публикуван в няколко групи в социалната мрежа Фейсбук, видя ПИК.

Доктор Аспарух Илиев е един от най-активните медийни говорители, що се отнася до темата коронавирус. Илиев се представя като началник на лаборатория в швейцарската столица Берн.

Очевидно обаче като по-млад Аспарух Илиев не е имал никакви задръжки. Това си личи и от снимката, която негови противници разпространяват във Фейсбук. На нея докторът позира чисто гол, препасал колан през кръста, на който се крепи голям грозд, прикриващ половия му орган. На всичкото отгоре Илиев е с дълги дамски чорапи и сини женски обувки. На скандалният кадър докторът държи и някакъв парцал, застанал в предизвикателна поза.

Шокиращото минало на д-р Илиев като че ли не го притеснява и той няма притеснение ежедневно да се изявява във всички национални теми. Докторът от Берн, който се представя като началник на тамошна лаборатория, е един от най-големите защитници на мерките срещу коронавируса и на ваксинацията.

Предни дни дори Илиев разкритикува премиера Кирил Петков, задето се е срещнал с експертната група на „Възраждане“. Припомняме, че партията на Костадин Костадинов се превърна в основен враг на хора като д-р Илиев, които ревностно защитават противоепидемичните мерки, зеленият сертификат и имунизацията на населението.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене