УНИКАЛНО ВИДЕО! Ангелогласната Бояна Карпатова облече МОЛИТВАта с музика : Всяка слабост в мен нека бъде сила!

Бояна Карпатова - Москова

Бояна Карпатова – Москова

Молитва – новата песен на ангелогласната певица Бояна Карпатова вече топи сърцата на почитателите и. Топ Преса е една от първите медии, които имат честта и привилегията да представят новия музикален продукт на родената в Гоце Делчев музикална изпълнителка и нейните продуценти от EMG MUSIC.

За пореден път Бояна завлядава с талантът си всеки свой слушател и го пранася в един неповторим свят на положителни емоции, смислени послания и много любов. Песента МОЛИТВА е по текст на Явор Кирин, музиката е на Josefh Gispen, арамнижемна е на Avi Benedi,  а отговорността по изграждането на визията на новия видеоклип е попаднала на плещите на нейната половинка в живота – Петър Москов. Той е режисьор на клипа.

Благодарим на Бояна за поредният стойностен продукт. А думите облечени в музика напарво ни взиривха или както каза един от нашите редактори – изживяхме душевно омами.

„Ти си жаждата в мен и нежен океан, и весел смях на дете и тъмен ураган. Теб моля днес за воля и закрила, а всяка слабост в мен нека бъде сила!“

Да бъде, Бояна! Смело напред!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене