Нидал Алгафари за протеста: И аз мога да взема една сопа и да …

С кеф, ще гледам как се гърчат молещи за милост народни избраници, а министър-председателят, ще търси убежище в Северна Македония, пише Алгафари

„Приятели, гледах кадри от щението на тълпа да нахлуе в Народното събрание. Бутаха се. Ръгаха се. Попръжваха на воля. Полицаите за пореден път показаха, как не трябва да се действа при подобни ситуации. Не са виновни те, а политическият страх в началниците им“, пише Нидал Алгафари в профила си във „Фейсбук“, във връзка с вчерашния протест пред парламента.

Срещу какво роптаеше тълпата? Не искат да се ваксинират? Не искат „Зелени сертификати“?

Е, аз не искам да плащам данъци. Мисля, че е време да организирам протест срещу плащането на налози. Убеден съм, че ще събера стотици хиляди, които ще подкрепят идеята. Също така съм сигурен, че ще се намерят „спонсори“ за това народу угодно дело. Ще си набавим сопи, гьостерици, вили и мотики, че и камъни или павета бол. Ще попсуваме до седмо коляно, ей така за да се нагласим за по величествените дела.

С химна на промените „Камъните падат“ или „Радка пиратка“ ще се впуснем към врата.

Ще избутаме горките полицаи, пазещи сградата с надпис „Съединението прави силата“, ще отстраним пазачите на министерския съвет и ще пребием всичко което мърда там. Ще потрошим каквото можем и с доволство ще спрем тоз варварски акт – събирането на данъци.

С кеф, ще гледам как се гърчат молещи за милост народни избраници, министри и всякакви други НАП -аджии. Министър-председателят, ще кръжи с хеликоптер да търси убежище в Северна Македония. Президентът ще излезе с вдигнати два юмрука и ще извика „Данъчните вън“. А аз, няма да се крия зад някаква си карантина и да ви говоря през екран, а с личен пример ще развея байрака на данъчната свобода.

Ще получа любовта на тълпата. Репортери от телевизиите ще се хванат за косите, кой по-пръв да ме заснеме и да вземе ексклузивно интервю от новият Месия, демек АЗ. Ще събера доволно рейтинг за следващите избори и тогава да видите, как се развихрям. Какво от това, че след мен … потоп?

Какво толкова, че няма да има за пенсии, за заплати, за некакви си болници и за безработните, които ще са ударният авангард на протеста ми?

Важното е, че ще осигурил конституционното ми право на СВОБОДА. А свободата, Панчо, е свободната ми воля да решавам дали искам или не искам да си плащам данъците.

Нидал Алгафари

преди 22 часа

Приятели,

гледах кадри от щението на тълпа да нахлуе в Народното събрание. Бутаха се. Ръгаха се. Попръжваха на воля. Полицаите за пореден път показаха, как не трябва да се действа при подобни ситуации. Не са виновни те, а политическият страх в началниците им.
Срещу какво роптаеше тълпата? Не искат да се ваксинират? Не искат „Зелени сертификати“?
Е, аз не искам да плащам данъци. Мисля, че е време да организирам протест срещу плащането на налози. Убеден съм, че ще събера стот

Вижте повече

Посетете Информационния център за COVID-19 за ресурси относно ваксините.

Получаване на информация за ваксините
227
10
14

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене